Vissza

Laskagombás-sóskás spagetti

Laskagombás-sóskás spagetti

Laskagombás-sóskás spagetti

 

Hozzávalók(3 adagra):

 

  • 4 ek napraforgó olaj
  • 5 dkg cukor
  • 30 dkg sóska
  • 0.5 közepes fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • őrölt bors ízlés szerint
  • 8 levél friss bazsalikom
  • 30 dkg laskagomba (vagy 1 ek Gaia laskagombapor)
  • 2 dl főzőtejszín
  • 25 dkg spagetti tészta
  •  

Elkészítés:

 

  1. Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Hozzákeverjük a cukrot, majd pár perc elteltével a sóskát is.
  2. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük az apróra vágott bazsalikomot.
  3. Felöntjük a tejszínnel, beletesszük a laskagombát vagy laskagomba-port, és jól összeforraljuk.
  4. A kifőtt tésztával összekeverjük és tálaljuk.

https://www.gaiaganoderma.hu/laskagomba-orlemeny-100-g_p15

 

Jó étvágyat kívánunk! 

2018. December 13.